INFORMATION OM TANGERAS INTEGRITETSRIKTLINJER OCH COOKIES

Din integritet

Tangera AB värdesätter din personliga integritet och strävar efter att alltid behandla dina personuppgifter på bästa sätt. Tangera strävar efter att alltid ha korrekta personuppgifter och att inte spara mer information än nödvändigt.  Den information Tangera sammanställer och spar har till syfte att skapa goda affärsrelationer med våra kunder, samarbetspartners och andra kontakter.

Tangeras integritetsriktlinjer

Under Tangeras Integritetsriktlinjer beskriver Tangera vilka personuppgifter Tangera samlar in, hur de används och lagras.

För mer detaljerad läsning om Tangera integritetsriktlinjer:
Tangeras integritetsriktlinjer

Om cookies

På webbplatsen tangera.se används cookies, en textfil som sparas i din dator när du besöker webbplatsen. Detta för att kunna vidareutveckla hemsidan på bästa sätt. Detta gör Tangera med hjälp av Google Analytics som använder cookies för att särskilja besökare. En cookie möjliggör för Tangera att se hur många som besöker webbplatsen, samt att eventuella inställningar och val du som besökare gör på tangera.se sparas till dig som besökare.

Cookies-filerna sparas på hårddisken på din dator. Du har själv möjlighet att inaktivera cookies i inställningarna för din webläsare. Du kan också radera de cookies som finns sparade på din dator (se hjälpsidorna för din webbläsare för mer information). Om du väljer att inaktivera cookies kan detta hindra dig att få tillgång till vissa funktioner på tangera.se, samt att funktionaliteten av webbplatsens applikationer kan påverkas till det sämre.

Kontakt vid frågor om din uppgifter

Kontakta oss om du har frågor angående om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Kontakt personuppgiftsansvarig:
personuppgiftsansvarig@tangera.se

För mer detaljerad läsning om Tangeras integritetsriktlinjer:
Tangeras integritetsriktlinjer

För mer detaljerad läsning om GDPR rekommenderar vi:
Datainspektionen – Dataskyddsförordningen GDPR
European Commision – Data protection

För mer detaljerad läsning om cookies rekommenderar vi: 
About Cookies

Tangera AB
info@tangera.se
+46 (0)79-024 96 18

Org.nr. 559216-5442

FÖLJ OSS