Om oss

Klimatavtryck_företag_entreprenad

Det här är Tangera

Tangera AB är grundat 2019 med visionen att med BIM göra byggbranschen mer effektiv, hållbar och kvalitativ. Detta genom att erbjuda skräddarsydda lösningar skapade för mottagarens organisation, arbetssätt, personal och marknad.

Tanger verkar främst i Stockholm och konsulterar idag aktivt arkitektkontor, inredningskontor och beställare i flertalet större Revit/BIM-uppdrag samt utvecklar kontor och dess personal avseende hållbar digital BIM-projektering. 
Vi riktar oss främst till Revit-projekterande kontor eller kontor som planerar tillämpa BIM-projektering med denna programvara.

Skräddarsytt för er

Ni som anlitar oss på Tangera ska göra det med höga förväntningar. 
Vi ser det som vårt ansvar att utmana, ta plats och möta era utmaningar med innovativa och hållbara lösningar vilka inkluderar, inspirerar och lyfter er verksamhet.

Vi vill att ni som vår kund ska känna er omhändertagna och inkluderade i vårt arbete, vilket har till mål att göra er verksamhet, medarbetare och projekt bättre!

liten_om_oss

Våra fördelar

Skräddarsydda anpassningar

Vi gör er bättre

Beprövad erfarenhet

Ansvarsfulla

Tangeras arbetsplats och medarbetare

Tangera utgörs av våra medarbetares kompetens, erfarenhet och engagemang. Vi strävar efter att attrahera och behålla de främsta talangerna. Detta via aktivt arbete för en jämställd arbetsmiljö och planerade arbetsuppgifter. Vår arbetsmiljö ska alltid vara trygg och anpassad för våra medarbetare och kunders behov.

På Tangera ska alla få ta plats, höras och synas. Här tar vi oss tid och utrymme att dela kunskap, utvecklas, trendspana, bidra med nya infallsvinklar och testa nya idéer. Vi inspireras av varandra och era utmaningar, vilka vi alltid tar oss an med hela vår styrka och kompetens för att säkerställa innovativa och hållbara lösningar av högsta kvalité.

Våra erfarenheter

Tangeras personal har sedan 2008 varit aktiv inom BIM, projektering, utbildning och verksamhetsutveckling. Vi har erfarenheter från flera affärsområden såsom privata villor, bostad, kontor, inredning, antikvarisk projektering, infrastruktur, skola, vård, publika byggnader och arenor. 

Vår erfarenhet grundar sig främst inom arkitektens och inredarens verksamhet, där vi arbetar i nära relation med projektledare, ansvarig arkitekt, handläggare, modellansvarig, projektör, BIM-ansvarig och kontorsledning. 
Vi är också vana att samarbeta med entreprenad och samordnare. 

Vårt arbete har medfört erfarenheter kring bland annat säkerhetsklassade projekt, BIM-krav, BIM-databaser, ritningslöst byggande, VR/visualisering och projekt där laserscanning och punktmoln använts. Vi är vana att ta fram handlingar och BIM-modeller, med rätt metodik, information och grafik utifrån de krav och tidsplan som åligger projektet i samspel med BH90, SIS och svensk praxis.

Vi är stolta över Tangera!

Kom i kontakt med oss

Vill du veta mer om Tangera, hur vi kan anpassa våra tjänster för dig, ditt företag eller skola tveka inte att kontakta oss på Tangera.