OM OSS

Tangera AB är grundat 2019 med visionen att göra byggbranschen mer effektiv och hållbar i samspel med ett minskat klimatavtryck. Detta genom att erbjuda skräddarsydda lösningar skapade för mottagarens organisation, arbetssätt och marknad. Vår ambition inkluderar också ett samhällsengagemang där Tangera vill sprida kunskap och locka skolväsendets elever via praktik och examensarbete in i byggbranschen.

Primärt verkar Tangera inom Stockholms län, där vi alltid prioriterar hållbara alternativ för att ta oss till och från våra kunder. Vår primära kundgrupp innefattar samtliga aktörer berörda av byggbranschen där vi erbjuder utbildning, verksamhetsutveckling och projekteringstjänster.

Du som anlitar oss på Tangera ska göra det med höga förväntningar. Vi ser det som vårt ansvar att utmana, ta plats och möta dina utmaningar med gröna, innovativa och hållbara lösningar vilka inkluderar, inspirerar och lyfter din verksamhet. Därav kastar vi oss inte in i arbete utan att först göra oss medvetna om dina behov, från vilka vi skräddarsyr den lösning din organisation behöver. När vi tar oss an ett arbete vill vi vara närvarande för att kunna leverera högsta kvalité. Tillsammans sätter vi upp mätbara punkter, vi vill att du som kund ska känna dig inkluderad och förstå hur våra lösningar gör din verksamhet och samhället bättre.

Tangeras arbetsplats och medarbetare

Tangera utgörs av våra medarbetares kompetens, erfarenhet och engagemang. Vi strävar efter att attrahera och behålla de främsta talangerna. Detta via aktivt arbete för en jämställd arbetsmiljö där arbetsuppgifter, lön, förmåner och utveckling fördelas lika. Vår arbetsmiljö ska alltid vara trygg och anpassad för våra medarbetare och kunders behov.

På Tangera ska alla få ta plats, höras och synas. Här tar vi oss tid och utrymme att dela kunskap, utvecklas, trendspana, bidra med nya infallsvinklar och testa nya idéer. Vi inspireras av varandra och dina utmaningar, vilka vi alltid tar oss an med hela vår styrka och kompetens för att säkerställa gröna, innovativa och hållbara lösningar av högsta kvalité.

Våra erfarenheter

Tangeras personal har sedan 2008 varit aktiv inom BIM, projektering, utbildning och verksamhetsutveckling. Vi har erfarenheter från flera affärsområden såsom privata villor, bostad, kontor, inredning, antikvarisk projektering, infrastruktur, skola, vård, publika byggnader och arenor. Vilket har innefattat medverkan i projekt så som Tele2 arena, Nationalmuseum, Slussen, Nya tunnelbanan, Danderyds- och Huddinge sjukhus med flera. 

Vår erfarenhet grundar sig främst inom arkitektens verksamhet, där vi arbetar i nära relation med projektledare, ansvarig arkitekt, handläggare, modellansvarig, projektör, BIM-ansvarig och kontorsledning. Vi är också vana att samarbeta med entreprenad och samordnare. 

Vårt arbete har medfört erfarenheter kring bland annat säkerhetsklassade projekt, BIM-krav, BIM-databaser, ritningslöst byggande, VR/visualisering och projekt där laserscanning och punktmoln använts. Vi är vana att ta fram handlingar och BIM-modeller, med rätt metodik, information och grafik utifrån de krav och tidsplan som åligger projektet i samspel med BH90 och svensk praxis.

 

Vi är stolta över Tangera!

VARFÖR TANGERA

Tangeras anställda har alla en historik som utbildare i programvaran Revit, kravhantering, projekteringsmetodik och BIM-strategi. Detta både mot företag och utbildningsväsen. Våra anställda har genomfört verksamhetsutveckling kring BIM mot flertalet aktörer i byggbranschen. Vi är vana att tala inför publik och att hålla workshops.

Inom byggbranschen har Tangeras medarbetare medverkat i BIM-projekt, både som BIM-projektörer, modellansvariga, BIM-ansvariga, BIM-strateg och VDC/BIM-samordnare samt att anställda inom Tangera har medverkat i ledningsgrupp för BIM-utbildningar inom skolväsen.

KONTAKT

Vill du veta mer om Tangera, hur vi kan anpassa våra tjänster för dig, ditt företag eller skola tveka inte att kontakta oss på Tangera.

Tangera AB
info@tangera.se
+46 (0)79-024 96 18

Johannesgränd 2
111 30, Stockholm

Org.nr. 559216-5442

FÖLJ OSS